Fornuis, Bak- en Grillapparatuur

Oven, Steamer en Magnetron

Friteuse

Koel- en Vriesapparatuur

Kleinapparatuur

Klein Materiaal

Vaatwassers

RVS, Werktafel, Spoeltafel, Kasten e.d.

Meubilair

Tweedehands Horeca-Apparatuur van Imming in Venlo-Blerick,

Een voordelig én veilig alternatief!

Waarom zou gebruikte Horeca-Apparatuur geen twee kans verdienen? Vaak gaat het om apparaten die boekhoudkundig afgeschreven zijn en daarom puur uit fiscale overwegingen vervangen zijn. Deze apparaten zijn uitermate geschikt om nog vele jaren in een horecabedrijf hun diensten te bewijzen!

Maar dan wel gekocht bij een deskundige partner!

Imming Horeca is al tientallen jaren thuis in de wereld van de gebruikte Horeca-Apparatuur. Onze eigen technische dienst weet van de hoed en de rand van welk merk dan ook. En onze contacten met al die merken/leveranciers zijn zo goed dat bijna elk onderdeel te vervangen en verkrijgbaar is.

Vaak worden wij door grotere bedrijven het eerste benaderd als zij hun inventaris gaan vervangen. Wij kopen dan grote partijen Horeca-Apparatuur in die we vervolgens tegen interessante prijzen aan kunnen bieden. Daar kunt u voordeel mee scoren!

Dat scheel nogal wat!

Een tweedehands Horeca-Apparaat kost een fractie van nieuw, en is vaak technisch en optisch nog in een prima conditie. Veelal gaat het om onverwoestbaar RVS dat met enige aandacht weer blinkt als in de showroom. En de service van Imming staat voor u klaar als er onverhoopt iets mis gaat!*

*

De service die u krijgt bij een tweedehands Horeca-Apparaat is afhankelijk van de prijs, de staat en de gemaakte afspraken.

U kunt apparaten kopen met alle risico voor eigen rekening of met een tevoren onderling bepaalde garantie.

Nadat wij uw aankoop via de webshop ontvangen hebben nemen we contact met u op over het moment dat u deze komt halen. Wij zetten het product dan voor u klaar. U krijgt van ons de maten en het geschatte gewicht zodat u voor passend transport kunt zorgen.

Voor een nader te bepalen prijs (afhankelijk van afstand, omvang, gewicht en plek van plaatsing) kunnen we uw aankoop ook bezorgen.

Voor sommige apparatuur is een vakkundige installatie wel belangrijk. Dit kunt u natuurlijk zelf ter hand nemen, maar dit kan Imming Horeca ook tegen een meerprijs voor u regelen.

Alle prijzen in deze webshop zijn de laagst mogelijke exclusief 21% BTW en zonder garantie.

Tegen een vergoeding is in de meeste gevallen een garantieregeling mogelijk!